Personlig färganlys

Är du trött på att gissa? Längtar du efter en välmatchad garderob? En färganalys gör dig till expert på dina bästa färger. En spännande upplevelse och en investering som varar hela livet.

En färganalys är en grundlig undersökning av din naturliga färgharmoni i tre dimensioner:


  • Varm/kallt
  • Ljust/mörkt
  • Klart/mjukt


En analys tar cirka 1,5 timme. För en optimal testsituation arbetar jag med fullspektrumbelysning och neutral grå bakgrund. Du draperas i färgkalibrerade tyger och under hela processen blir du guidad så att du förstår precis vad som händer. 


Det går även fint att komma två eller tre personer för analys. Då rabatteras priset och du får också möjlighet att lära dig ännu mer om personlig färgharmoni.

DIN FÄRGFJÄDER


Med dig från analysen får du en färgfjäder från True Colour International (värde 950 kr). Fjädern innehåller 65 färgprover tryckta med arkivbeständig färg på canvas. Det är ditt facit som hjälper dig att hitta dina allra bästa färger och bygga upp en välmatchad garderob.

 

Under analysen tittar vi även på hur du använde färgpaletten för att färgmatcha. Ta gärna med ett urval kläder och make-up till analysen, på så sätt kommer du igång direkt!

 

Efter analysen skickar jag:

  • En lista med rekommendationer på material, mönster, smycken och makeup
  • Två porträtt 
  • Ett porträtt med digitalt applicerad make-up
  • Ett porträtt med din färgkartaDIN GARDEROB


Efter analysen börjar det riktigt roliga - att översätta din palett till din verklighet, din stil och din garderob.


En del kunder väljer att följa upp analysen med att boka en garderobsgenomgång och/eller personlig shopping. Jag kan även skräddarsy lösningar helt efter dina behov.

 

Färganalys färgstudio

TOLV PALETTER, TOLV HARMONIER


Jag arbetar med tolv paletter, alla med olika karaktär. Vinterpaletterna är kalla med intensiva färger och stor kontrast mellan ljust och mörkt. Sommarpaletterna är också kalla, men istället är de mjuka och milda med lågkontrast. Höst och vår är de varma årstiderna. Hösten är rik och djup, våren är lätt och klar.


Varje årstid har en renodlat varm respektive kall palett. Däremellan är paletterna neutrala och utmärks av andra egenskaper: mjukt, klart, mörkt och ljust.


Genom analysen hittar vi den palett som bäst stämmer överens med din färgharmoni. Palettens färger har samma karaktär som färgen ditt hår, din hud och dina ögon. Du lär känna din färgklang och hur du repeterar den i kläder, skor, accessoarer och makeup.


Färganalys Stockholm

Nyfiken på hur de tolv paletterna ser ut? På THE COLOUR INSIGHT's Pinterest finns många exempel.

Prislista

FÄRGANALYS


En färganalys tar cirka 1,5 timme. En färgfjäder från TCI ingår (värde 950 kr).


2 300 SEK

FÄRGANALYS FÖR FLERA


Kom med make. mamma, vän, syster eller bror... Att vara flera är roligt och lärorikt, dessutom blir priset lägre per person.


  • Två personer (ca 2-2,5 timme): 1 950 SEK per person inkl. färgfjädrar
  • Tre personer (ca 2,5-3 h): 1 750 SEK per person inkl. färgfjädrar

GARDEROBSRENSNING


Jag kommer hem till dig med dagsljusbelysning och alla tolv paletter. Tillsamans går vi igenom garderoben och delar in allt i tre högar: helt rätt, nära nog och hejdå. Du får total koll!


950 SEK första timmen, påföljande timmar 850 SEK. Minimum två timmar. Resersättning kan tillkomma.

PERSONLIG SHOPPING


Utifrån dina behov gör vi en shoppingplan. Vare sig du vill ha en dag med shopping på stan eller en gedigen lista med länkar för att näthandla, så hittar vi en lösning som passar dig.

PRESENTKORT


Älskad mamma, make som behöver en puff i rätt riktning, blivande brud eller son på väg ut i arbetslivet? En färganalys är en väldigt fin gåva. Ge bort som upplevelse eller boka tid även för dig själv och gör det tillsammans. 

 
 
 
 

Boka din analys


Fyll i formuläret för bokningar och förfrågningar, eller skicka ett mail: asa@thecolourinsight.com


Jag hör av mig inom två dagar, titta i skräpkorgen om du saknar svar!


/ Åsa