Åsa Sannerheim

Färganalytiker

Mitt expertområde är färg. Jag visar dig ditt vackraste jag genom att ta fram dina rätta färger.Skönhet har alltid fascinerat mig. I många år arbetade jag som florist och lärde mig skapa vackra färgkombinationer i buketter och arrangemang. Processen var intuitiv, men nyfikenheten växte: Kan man förklara färgharmoni? Vad gör något visuellt tilltalande?


2019-2020 utbildade jag mig till certifierad färganalytiker för Amelia Butler, True Colour International i Sydney, Australien. Ett konkret system och en praktisk metod för att förstå färgharmoni.


Jag har även läst färglära på Borås Textilhögskola och är sedan tidigare utbildad inom kommunikationsvetenskap och på Konstfack i Stockholm. 


THE COLOUR INSIGHT

Jag tar färg på allvar. En pedagogisk analys och ett korrekt resultat är självklart. Mina kunder kommer till mig för att hitta sina bästa färger och många gånger se sig själva med nya ögon. The colour insight - det är ögnblicket när man ser med egna ögon vad färg kan göra. 

 

Sedan 2020 driver jag min färgstudio i Björkhagen i södra Stockholm.


Åsa


Certifierad True Colour International analytiker sedan 2020

Färganalytiker Åsa Sannerheim

Fotograf Jenny Frejing

Ackrediterad utbildare i True Colour International sedan 2022

Följ med i min vardag och möt några av mina kunder på THE COLOUR INSIGHTs Instagram.

Hör mig berätta om färganalys och min egen stilresa i podden "Inte bara kläder"

Färgstudion

The Colour Insight färgstudio ligger i Björkhagen i Stockholm. Du kommer lättast hit med tunnelbana, station Björkhagen och sedan fem minuters promenad. Kommer du med bil brukar det finnas parkeringsplatser på gatan utanför.

 
 
 
 

Boka din analys

Du kan boka din färganalys direkt via Bokadirekt.

För att boka övriga tjänster, beställa presentkort eller vid övriga frågor - fyll i formuläret eller skicka ett mail: asa@thecolourinsight.com


Jag hör av mig inom två dagar, titta i skräpkorgen om du saknar svar!


/ Åsa