Åsa Sannerheim

Färganalytiker

Mitt expertområde är färg. Jag visar dig ditt vackraste jag genom att ta fram din rätta färgskala.Skönhet har alltid fascinerat mig. I många år arbetade jag som florist och lärde mig skapa vackra färgkombinationer i buketter och arrangemang. Jag arbetade intuitivt, men nyfikenheten växte: Kan man förklara färgharmoni på ett teoretiskt sätt? Går det att förstå vad som gör något visuellt tilltalande?


Svaret är ett tveklöst "ja"! Färgharmoni är logiskt, och färglära ger oss nyckeln till att förstå hur vi använder det till vår fördel.


2019-2020 utbildade jag mig till certifierad färganalytiker för Amelia Butler, True Colour International i Sydney, Australien. Jag har även läst färglära på Borås Textilhögskola och är sedan tidigare utbildad på Konstfack i Stockholm. THE COLOUR INSIGHTJag tar färg på allvar. En pedagogisk analys och ett korrekt resultat är självklart. Mina kunder kommer till mig för att hitta sina bästa färger och många gånger se sig själva med nya ögon. The colour insight - det är ögnblicket när man ser med egna ögon vad färg kan göra. 

 

Jag tar emot i min färgstudio Björkhagen i södra Stockholm. Varmt välkommen att höra av dig så hittar vi en tid som passar dig.


/ Åsa

Färganalytiker Åsa Sannerheim
 
 
 
 

Boka din analys

Fyll i formuläret för bokningar och förfrågningar, eller skicka ett mail: asa@thecolourinsight.com


Jag hör av mig inom två dagar, titta i skräpkorgen om du saknar svar!


/ Åsa