FÄRGANALYS DU KAN LITA PÅ

Det finns många olika system för färganalys. Alla är olika med varierande paletter, metoder och analyskriterier. Det här gör True Colour International unikt:

TOLV TONER

TCI är ett tolvtonssystem - två varma, två kalla och åtta neutrala paletter. Det ger exakta resultat och möjlighet att fånga in varje människans unika färgsättning oavsett etnicitet, ålder och kön.


Läs mer


VETENSKAPLIG KLASSIFICERING

Färgerna är vetenskapligt organiserade baserat på Munsell Colour System, ett amerikanskt färgreferenssystem. Det innebär att över 1 800 färger har grupperat i tolv paletter utifrån tre dimensioner: temperatur, valör och intensitet.


ANALYS PÅ RIKTIGT

Analysmetoden är framtagen utifrån modern färgvetenskap och kunskaper om hur människan ser färg och uppfattar visuell harmoni. I TCI görs inga analyser digitalt, helt enkelt för att det inte går.


Läs mer


NATURLIG FÄRGHARMONI

Analysen har definierade och tydliga kriterier. TCI arbetar med naturlig färgharmoni vilket innebär att färger med liknande egenskaper samspelar på ett tilltalande sätt. Finns det inte där lägger vi inte till det, istället speglar vi färgerna du redan har med färger som har samma karaktär.


Läs mer


VÄLUTBILDADE ANALYTIKER

TCI finns i Europa, USA och Australien. Alla analytiker är noga handplockade och genomgår en grundlig utbildning i mycket små grupper med efterföljande praktik under handledning innan certifiering. Vi tar färg på största allvar!


MARKNADENS BÄSTA PALETTER

TCI är ett precisionssystem. Små förskjutningar i färgen gör stor skillnad. Därför är det självklart att du får ett riktigt bra verktyg med dig efter analysen.


Färgfjädrarna är arkivbeständiga och utformade som solfjädrar så de lätt slinker ner i väskan. De finns dessutom i två varianter - classic och corporate.


Läs mer


 
 
 
 

Boka din analys

Du kan boka din färganalys direkt via Bokadirekt.

För att boka övriga tjänster, beställa presentkort eller vid övriga frågor - fyll i formuläret eller skicka ett mail: asa@thecolourinsight.com


Åsa